fbpx
 

Предложените кратки и непълни описания, касаещи основните групи заболявания в оралната и лицево-челюстната област и начините за тяхното хирургично третиране не са изчерпателни, а по-скоро примерни и насочващи.

Всеки случай е уникален и изисква индивидуална диагностика и преценка относно най-подходящото за него лечение – като вид упойка, подготовка, време на извършване, времетраене, обем, средства и т.н.

Ако прецените, че имате някакви проблеми, които могат да бъдат разрешени от орален или лицево-челюстен хирург, ако ви изпраща Вашият лекар, лекар по дентална медицина, специалист по УНГ-болести, хирург или друг специалист, или ако просто сте решили да се консултирате – запазете си час за преглед в Дентален център О.СЕМ.

Вашият хирург ще проведе консултацията и евентуални изследвания, за да диагностицира проблева Ви и да се изработи лечебен план за справяне с него. Той също ще ви информира за финансовите аспекти на лечението и ще отговори разбираемо на всичките Ви въпроси. Ако е необходимо, ще потърси мнението и на други специалисти.

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ