fbpx
 

Оборудване и техника

Оборудвахме Дентален Център О.СЕМ с модерна техника от висок клас, за да Ви предоставим качествено и ефективно лечение при максимален комфорт.

Дентален рентген за панорамни и 3D снимки

Денталният рентен от последно поколение за дигитални панорамни и 3D снимки предоставя изображение с изключително качество, за прецизно диагностициране, планиране и проследяване на лечението при минимално ниво на облъчване и максимален комфорт за пациента.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

https://osemdental.com/wp-content/uploads/2021/01/01-Rentegn-400x400.crop_.jpg

Дентален микроскоп

Притежаваме един от най-иновативните дентални микроскопи на пазара – чрез многократно увеличение на образа, нашите дентални лекари виждат това, което лекуват, до най-малките детайли, за да ви предоставят най-прецизното лечение.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

https://osemdental.com/wp-content/uploads/2021/02/Basic_HeadF250_left-3D-768x619.png

Рентген за секторни снимки

Модерният ни рентген за секторни снимки позволява бързо и точно диагностициране на състоянието на определен сектор от зъби в устата на пациента при минимално ниво на облъчване.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

https://osemdental.com/wp-content/uploads/2021/01/03-Rentgen-sektorni-768x540.png

Лампа за избелване на зъбите

Нашата избелваща лампа предоставя бързо и високоефективно избелване на вашите зъби, за максимален комфорт по време на процедурата и ослепителна усмивка за дълго време.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

https://osemdental.com/wp-content/uploads/2021/01/09-lampa-e1611891967424.png

Уреди за стерилизация и дезинфекция

Държим на безупречната хигиена, за да осигурим безопасността и здравето на нашите пациенти. Инструментите ни преминават през дезинфекция, ултразвуково и механично третиране. След това се опаковат машинно и преминават през автоклав. Разчитаме и най-новото оборудване за дезинфекция на работната среда – антибактерицидна лампа за дезинфекция на повърхностните, както и пречиствател на въздуха във всеки кабинет.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

[bold_timeline_item_button title=“Expand“ style=““ shape=““ color=““ size=“inline“ url=“#“ el_class=“bold_timeline_group_button“]
Дентален център О.СЕМ

Първият частен дентален център в Бургас и югоизточна България.

Последвайте ни

Последвайте Дентален център О.СЕМ в социалните мрежи:

Всички права запазени 2022 | Дентален център О.СЕМ

Всички права запазени 2022 | Дентален център О.СЕМ