fbpx
 

Рентген за секторни снимки

https://osemdental.com/storage/2021/01/08_01_rentgen_sektorni_snimki-e1611855313815.png

Какво представлява рентгенът за секторни снимки?

Дигиталният дентален рентген използва много ниско ниво на радиация, за да заснеме и покаже изображение на зъбите Ви.

Рентгенът за секторни снимки (т.нар. „Кугел“) дава възможност на денталния Ви лекар бързо и точно да установи състоянието на сектор от няколко зъба в устата Ви за правилно диагностициране.

За какви процедури се използва?

Рентгенът за секторни снимки има широко приложение при различни видове лечение както при общата, така и при специализираната стоматология.

Например, преди ендодонтска манипулация може да се направи секторна снимка, за да се види състоянието на зъба и костта около него. След проведено лечение на кореновите канали се проверява качеството на запълването им. Използването на моментни рентгенографии по този начин помага за успеха на лечението в дългосрочен план.

Какви са предимствата на нашия рентген за секторни снимки?

В Дентален център О.СЕМ използваме рентген за секторни снимки EzRay Air Wall – лек рентгенов апарат, проектиран за оптимално качество на изображението при минимално ниво на рентгеново облъчване. Това позволява на Вашия дентален лекар да постигне най-доброто възможно моментно диагностициране.

Използването на интелигентния контролен панел намалява времето за подготовка за снимката, а леката глава на EzRay Air Wall осигурява стабилен и лесен за използване рентгенов източник, който максимизира яснотата на изображението. Качествените рентгенови снимки правят установяването на Вашето състояние лесно и бързо и минимизират нуждата от повторно облъчване.

Имаме и най-доброто решение за изваждане на качествени изображения – скенер за фосфорни плаки, който дигитализира образите.

За връзка с нас

Обадете ни се
0877 821 221 - Бургас
0876 778 886 - Стара Загора
Пишете ни
burgas@osemdental.com
starazagora@osemdental.com

Запазете своя час

Планирайте своето посещение в удобно за вас време.Работим и в събота.

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ