fbpx
 

Уреди за дезинфекция и стерилизация

https://osemdental.com/storage/2021/02/HAH-control-panel-640x480.jpg

В Дентален център О.СЕМ държим на безупречната хигиена, за да осигурим безопасността и здравето на нашите пациенти. Затова притежаваме и специално оборудване за дезинфекция и стерилизация на инструментите, но също така и на работната среда.

Инструментите ни преминават през дезинфекция, ултразвуково и механично третиране. След това се опаковат машинно и преминават през автоклав. Медицинският автоклав е уред, който се използва за да бъдат унищожени всички микроорганизми по предметите, които се използват за стоматологични манипулации. В Дентален център О.СЕМ всички инструменти, предварително преминават през този процес на автоклавиране преди да бъдат използвани.

Държим и на безупречната чистота на работната среда. Всички повърхности в зъболекарския кабинет се почистват и дезинфекцират преди влизането на пациента.

Освен това, разчитаме и най-новото оборудване за дезинфекция на въздуха – пречиствател на въздуха във всеки кабинет – Hygea Air Home Purifier. Това е мощен и интелигентен пречиствател въздуха, който използва прецизна 5-степенна система на филтрация за пречистване на въздуха от фини прахови частици, алергени, полени, вируси и бактерии. Пречиствателят на въздуха разполага с:

  • Най-високия клас ХЕПА филтър на пазара – Н13
  • UV лампа, която унищожава вируси и бактерии без озон
  • Йонизатор, който генерира до 5 милиона полезни за здравето аниони

Благодарение на мощните ни бактерицидни лампи, които не генерират озон, можем лесно и изключително ефективно да осигурим чиста и безопасна среда за работа в денталния център.

За връзка с нас

Обадете ни се
0877 821 221 - Бургас
0876 778 886 - Стара Загора
Пишете ни
burgas@osemdental.com
starazagora@osemdental.com

Запазете своя час

Планирайте своето посещение в удобно за вас време.Работим и в събота.

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ