fbpx
 

Анастасия
Административен директор

Анастасия - Административен директор

Казвам се Анастасия Георгиева-Грекова и съм родом от Пловдив, но авантюристичният ми дух ме доведе в Бургас. По образование съм преводач от френски и английски, журналист и магистър по туризъм, но по призвание съм филантроп.

Какво най-много ти допада в работата в О.СЕМ?

Да бъда част от изключително отдаден екип от професионалисти е определящо за мен. Това ми дава самочувствието да посрещам пациентите с усмивка и увереност, че са в ръцете на най-добрите. Вярвам, че с индивидуалния си подход към всеки успявам да бъда полезна в насоките към различните специалисти, с които разполагаме.

Кои за теб са най-важните качества при комуникация с пациенти?

Умението да накараш всеки човек да се почувства специален. Да успееш да предразположиш, успокоиш и разсееш пациента от предстоящата му среща със съответния дентален специалист. Да си адекватен при всяка ситуация, възникнала в процеса на работа. За мен самата е от изключителна важност доверието, което се гради към нас в Дентален център О.СЕМ, да започва още от отваряне на вратата и първия поздрав с усмивка.

Какво харесваш в Дентален център О.СЕМ?
Била съм част от много стартъпи и съм имала възможност да наблюдавам различни бизнеси, започващи от нулата. Някои успешни, други – не толкова. Но това, с което ме впечатлиха тук, е отдадеността, високия професионализъм, желанието да се помогне на всяка цена. Нерядко сме си тръгвали от работа след 2-3 часа извънреден труд, само и само да помогнем на пациент в нужда. Да, аз не съм вътре, не държа инструментите, не аз съм човекът, който облекчава страданието, но ние сме екип и тук всяка частица от машината е важна и към нея се подхожда с уважение.

Какво би посъветвала пациентите на О.СЕМ?

Профилактика, профилактика и пак профилактика. Често се шегуваме между нас, че зъбите си „избират“ да болят през почивните дни, отпуските или през нощта. Но истината е, че при правилна грижа, добра устна хигиена и регулярна профилактика посещението при дентален лекар не е неприятно. Смятам, че е изключително важно децата да се възпитават в тази насока.

С какво обичаш да се занимаваш в свободното си време?

Прекарвам го със семейството си, тъй като рядко сме всички заедно. Пътуваме, пеем с цяло гърло и се наслаждаваме на споделеното си време. В моментите, в които съм сама, обожавам да чета, да слушам музика и да предизвиквам себе си с различни умения, които съм смятала, че никога няма да усвоя. Последно се учих да плета на стан.

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ