fbpx
 

Доротея

Рецепционист

Здравейте! Казвам се Доротея Георгиева и съм от Бургас. Студентка съм в Технически университет София – специалност РЕАТ.

Какво най-много ти допада в работата в О.СЕМ?

В Дентален център О.СЕМ най-много ми допада това, че сме един екип. Всеки един от нас е като част от добре смазан двигател, който задвижва работния процес.

Кои за теб са най-важните качества при комуникация с пациенти?

Едно от най-важните качества при комуникация с пациенти е умението да намериш индивидуален подход към всеки от тях, да разбереш от какво точно има нужда и да го насочиш към подходящата дентална услуга.

Какво харесваш в Дентален център О.СЕМ?
Работата с висококвалифицирани специалисти. Това, че пациент може да влезе в клиниката угрижен и стеснявайки се да се усмихне, но да излезе с широка усмивка, здрави зъби и без повече притеснения да показва усмивката си. Това, че в Дентален център О.СЕМ помагаме на пациентите си да се чувстват добре, ме зарежда.

Какво би посъветвала пациентите на О.СЕМ?

Да имат доверие на лекарите, защото те знаят най-добре как да се погрижат за денталното им здраве. Също така, да извършват своевременна профилактика, тъй като тя може да ги предпази от евентуални бъдещи проблеми.

С какво обичаш да се занимаваш в свободното си време?

През свободното си време обичам да пътувам и да съм сред природата.

Нашият екип

За връзка с нас

+359 877 821 221
Пишете ни
tsarsimeon@osemdental.com
izgrev@osemdental.com

Запазете своя час

Планирайте своето посещение в удобно за вас време.
Работим и в събота.

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ