fbpx
 

Женя
Мениджър ключови клиенти

Женя - Координатор пациенти

Здравейте, приятели, казвам се Женя Ангелова. По образование икономист, по съдба ентусиаст, позитивен екстроверт. Завършила съм “Финанси”, магистър “Международен бизнес и мениджмънт”, а по-късно, следвайки любознателния  си дух получих квалификация , като дентален асистент, чрез обучението си към ЦПО “Хипократ”. Придобивайки опит и знания, моят професионален път ме отведе в дебрите на дентално-организационните дейности в лицето на денталната регистратура.

Какво най-много ти допада в работата в О.СЕМ?

Работата с усмихнати, целеустремени и креативни специалисти се превръща в призвание. Винаги съм вярвала в химията между всички звена на движещия механизъм. Ние като екип се стремим към това и надявам се успяваме!

Кои за теб са най-важните качества при комуникация с пациенти?

Индивидуалният подход, правилното диагностициране и определянето на подходящия дентален специалист. Бързото и адекватно вземане на правилното в случая решение и…… широката и предразполагаща усмивка “Ние наистина искаме да помогнем и то по правилния начин!”

Какво харесваш в Дентален център О.СЕМ?
Алтернативата да предложа всеобхватно решение на всеки един пациент и съпричастността, която получавам от колегите си за изпълнението на поверената ни от пациента мисия. Като мото мога да го формулирам така “Ние сме тук и ще се погрижим за вашето дентално здраве!”

Какво би посъветвала пациентите на О.СЕМ?

Скъпи пациенти, грижете се за вашето дентално здраве. Забравете за времената, в които вашият стоматолог ви притискаше към зъболекарския стол и правеше необходимите манипулации. Живеем във времена, в които има безболезнен, комфортен и деликатен начин за лечението на вашите зъби и не забравяйте, че здравето на вашия зъбо-дъвкателен апарат е определящ за правилното функциониране на организма ви в цялостен аспект.

С какво обичаш да се занимаваш в свободното си време?

Пътувам,…пътувам,…пътувам, трупам опит и впечатления, надграждам се, чета и уча, винаги отворена за нови хоризонти и знания.

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ