fbpx
 

Кръстьо
Ръководител – О.СЕМ Изгрев

Кръстьо - Ръководител – О.СЕМ Изгрев
Kазвам се Кръстьо Кръстев и съм от град Бургас. Имам висше образование по специалност „Компютърни системи и технологии“. Владея свободно руски и английски език. Повече от 10 години съм работил в частния сектор – в сферата на търговията. Работата през годините ме е изградила като отговорен човек и винаги съм разчитал на собствените си усилия, труд и постоянство.
Какво най-много ти допада в работата в О.СЕМ?
Работата в О.СЕМ предоставя отлични условия за дългосрочно професионално развитие на всеки млад човек. Екипът е задружен, отговорен, постига заложените цели с лекота. Често се сблъскваме с разнообразни казуси, но в екип винаги намираме варианти за разрешаването им.В О.СЕМ успявам да намеря отличен баланс – от една страна моите идеи, възгледи и стремежи, и от другата страна – О. СЕМ като фирма с модерно и амбициозно виждане за развитието на служителите си.Това, което най-много ми допада, е възможността да помогнеш на някого, да видиш усмивката на доволния пациенти – безценно!
Кои за теб са най-важните качества при комуникация с пациенти?
Най-важно е да изслушваме пациента – да разберем какви са съображенията, изискванията и притесненията, за да можем да го насочим към правилния дентален лекар.
Какво харесваш в Дентален център О.СЕМ?
Динамиката. Нито един ден не е като предишния. Харесва ми възможността да се развивам в синхрон с компанията и екипа. Усещането за това да бъдеш полезен, усещането за принадлежност, необходимостта да търсиш и откриваш нови решения – те те държат в кондиция, винаги готов за нови предизвикателства.Ако пациент влезе в О.СЕМ и иска цялостно лечение, то той може да го получи без да се налага да обикаля целия град. В клиниките предлагаме абсолютно всичко свързано с денталната медицина, под един покрив.
Какво би посъветвал пациентите на О.СЕМ?
Бих ги посъветвал да не се страхуват, да бъдат уверени и задължително да минават контролен преглед на всеки 6 месеца. Отлагането на лечение, породено от страх, може да доведе до усложнения.
С какво обичаш да се занимаваш в свободното си време?
Обичам да пътувам – посещавам красивите кътчета на България и искам да я опозная, защото родината ни е наистина много красива. Обичам, разбира се, да отделям време и за себе си, семейството и приятелите, и да слушам хубава музика.

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ

Всички права запазени 2023 | Дентални центрове О.СЕМ